"L'opció d'en Koto" i "Barcelona - Bogotà", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.

Capítol 911: L'opció d'en Koto
Dissabte, 3 de desembre

Coincidint amb l'estrena, aquest cap de setmana, de la pel·lícula "La millor opció", "Tot un món" també s'acosta a la història de Koto Maelainin, que s'ha convertit en actor per protagonitzar la pel·lícula de la seva vida. En Koto va arribar a Sant Jaume d'Enveja amb 13 anys, en un projecte de colònies per a infants saharauis, però al final es queda a viure amb la seva família del Delta a causa d'una malaltia de la pell. Als 21 anys, la salut li torna a fallar: aquesta vegada, els ronyons no li funcionen i necessita un trasplantament, fet que el torna a acostar a la família biològica, i ha de conviure amb les seves dues realitat: la catalana i la saharaui.

Capítol 912: Barcelona-Bogotà
Diumenge, 4 de desembre

La investigadora teatral, directora i actriu Carolina Torres Topaga fa servir el teatre per donar a conèixer i denunciar situacions d'injustícia, opressió i desigualtats, tant a Bogotà, la seva ciutat d'origen, com a Barcelona. Passa l'any entre les dues ciutats que l'han vist créixer; la primera, on li és més fàcil treballar en projectes teatrals perquè la coneixen, i la segona, on s'ha d'esforçar per aconseguir allò que vol. El dilema que li crea viure entre les dues ciutats es reflecteix a l'obra "Hotspot. Migraré, migraràs, migraran", que s'estrenarà al febrer i de la qual ja hem pogut fer un tast.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 2 de desembre del 2016

 

Anar al contingut