L'oient Miquel Àngel Gibert guanya per segon any consecutiu la Lliga Enigmàrius de Catalunya Ràdio

La final de la competició, en què han assistit unes 100 persones, s'ha fet aquest matí a l'auditori AXA de Barcelona. En l'edició d'aquest any, hi han concursat 5.398 persones.

Aquest any han participat en la Lliga Enigmàrius 2019, de Màrius Serra, que es fa dins d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, 5.398 persones, que han respost correctament algun dels enigmes plantejats des del gener fins al juliol.

L'oient de Sant Joan Despí Miquel Àngel Gibert, que va guanyar la final de la Lliga Enigmàrius de l'any passat, ha tornat a ser el guanyador de l'edició d'aquest any. Els altres guanyadors han estat, per aquest ordre: Víctor Valls, Joan Carles Orengo, Rosa Maria Drets i Carles Salvadó.

Durant l'acte, hi ha actuat Lildami, pseudònim del cantant terrassenc de trap Damià Rodríguez, que hi ha interpretat les cançons "Pau Gasol" i "Anorac", la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

El guanyador, Miquel Àngel Gibert, ha  aconseguit una estada de dos dies per a dues persones a Can Mau, una experiència rural de Sant Feliu de Pallerols per gentilesa de Turisme rural la Garrotxa, i dues entrades per a Port Aventura. Víctor Valls ha aconseguit una experiència cervesera i gastronòmica a la Fàbrica Moritz de Barcelona per a dues persones i un paquet familiar de quatre entrades a Port Aventura. Joan Carles Orengo i Rosa Maria Drets han aconseguit un paquet familiar de quatre entrades a Port Aventura i dues entrades per a l'estrena de "Qui ets?", al Teatre Lliure de Barcelona. I Carles Salvadó ha aconseguit un paraigua de Catalunya Ràdio, una ampolla Amor de cava rosat de Caves Berdié i dues entrades per a l'estrena de "Qui ets?".

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, a les 07.54 i fins a les 09.30, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

#Enigmarius

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut