'L'ofici de viure' de Catalunya Ràdio rep el premi radiofònic estatal de la fira BioCultura

La fira de productes ecològics guardona el programa de psicologia positiva, dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, per l'interès dels temes que tracta.

El programa de Catalunya Ràdio L'ofici de viure, amb Gaspar Hernàndez, ha rebut el guardó de ràdio dels Premis Estatals BioCultura, la fira de productes ecològics i consum responsable, que es pot visitar fins diumenge al Palau Sant Jordi de Barcelona.
 
El realitzador del programa, Gaspar Hernàndez, recollirà demà, dissabte, el reconeixement de BioCultura, que ha premiat l'espai radiofònic per l'interès dels temes que tracta, que habitualment no tenen espai a la ràdio, i que van de noves formes de consum a espiritualitat essencial i ecologia profunda. La fira ecològica també ha distingit el programa de TV3 Lletra petita, dirigit per Xavi Garcia i presentat per Lídia Heredia, pel capítol sobre els aliments frescos, que aprofundia en la globalització de l'alimentació i les alternatives de consum sostenible.
 
Els premis del sector bio d'àmbit estatal, que entrega la fira BioCultura, es lliuraran en un acte que tindrà lloc demà, dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la sala Gaudí del Palau Sant Jordi.
 
L'ofici de viure és un programa sobre creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat, que s'emet dissabtes i diumenges, d'una a dues del migdia.
 
Catradio.cat/ofici
Facebook.com/loficideviure
Anar al contingut