Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Lluís Gavaldà parla de la versió televisiva d'"El celobert", a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 21 de març, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas farà tertúlia amb José Manuel García Margallo, exministre; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Ernest Benach, expresident del Parlament; Laia Bonet, professora de Dret Administratiu a la UPF i de Dret de la Comunicació a Blanquerna, i Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla.

A partir de les 10.30, "No hi ha drets" amb Iolanda Fresnillo, que parlarà amb l'activista David Karbala amb motiu de la manifestació contra la xenofòbia de dissabte a Barcelona.

A partir de les 11.00, "El galliner" amb Gemma Ruiz i Núria Marín. La secció inclourà l'entrevista a Marta Marco i Marissa Josa, actrius que interpreten l'obra "La reina de la bellesa de Leenane" a la Biblioteca de Catalunya.

 

"El celobert" d'iCat s'estrena a TV3

A les 11.45, entrevista a Lluís Gavaldà, músic i presentador d'"El celobert", programa d'iCat, canal de cultura i música de Catalunya Ràdio, que a partir del diumenge 24 de març, a les 23.40, estrenarà versió televisiva a TV3.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut