Llucià Ferrer, en directe, aquest divendres des de Manlleu, amb "On vols anar a parar?"

Llucià Ferrer i l'equip d'"On vols anar a parar?" seran, demà en directe, a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. De 16:00 a 20:00, passaran per l'estudi mòbil de Catalunya Ràdio l'actor Xavier Boada, els Lax'n Busto, i els Strombers actuaran en directe.

Llucià Ferrer realitzarà a Manlleu un programa especial, carregat d'entreteniment i bon humor. Dalt l'escenari, entrevistarà Xavier Boada, l'actor nascut el 1961 a Manlleu, que des de fa deu anys treballa amb Els Joglars.
Per la seva banda, els Lax'n Busto parlaran del disc de la Marató de TV3, que inclou 17 cançons gravades especialment per a l'ocasió, una de cedida, i la sintonia del programa. Tots els temes estan relacionats amb el cor. Els Lax'n Busto interpreten un dels 12 temes del disc que s'han adaptat per primera vegada en català. L'edició 2007 de la Marató de TV3 està dedicada a les malalties cardiovasculars.
Durant el programa hi haurà l'actuació en directe dels Strombers. El grup de Cardona omplirà la plaça Fra Bernadí del seu estil peculiar, barreja de ritmes de festa major, ska i rock, i interpretarà algunes de les cançons del seu tercer disc, BLÚ.
"On vols anar a parar?" de Catalunya Ràdio, amb Llucià Ferrer, s'emet de dilluns a divendres, de quatre a set de la tarda.

Anar al contingut