Llegendes, aventures i emocions, aquest cap de setmana al Super3

Demà comença, al canal Super3, un cap de setmana en què les pel·lícules d'emoció i aventures seran les protagonistes. La primera pel·lícula, "Gremlins 2: la nova generació", arribarà divendres, a les 20.15. L'endemà, dissabte, a les 15.25, serà el torn de "La llegenda dels guardians de Ga'Hoole" i, al vespre, a les 20.25, es podrà veure la pel·lícula "Els pingüins del senyor Popper". Aquest cap de setmana d'aventures finalitzarà diumenge, a les 15.25, amb l'emissió del film "Pintoxo i la seva amiga Coco"

"Gremlins 2: la nova generació" (divendres, a les 20.15; diumenge, a les 09.00)

En Billy i la Kate treballen a Nova York, a l'empresa d'alta tecnologia del magnat Daniel Clamp. Ella fa de guia als visitants, a qui ensenya les meravelles amb què treballa el seu amo, i en Billy té la feina condicionada per un executiu tafaner. A l'empresa Clamp també treballa el doctor Catheter, a qui el laboratori se li converteix en una zona de joc dels Gremlins. La reaparició de Gizmo, el seu amic Mogwai, els recorda com cal tractar aquests animalets i tots tres col·laboren per impedir que provoquin una catàstrofe a les instal·lacions de l'empresa.

"La llegenda dels guardians de Ga'Hoole" (dissabte, a les 15.25)

És la història de la Soren, una òliba jove que haurà de lluitar heroicament per salvar el seu poble de les forces del mal. La Soren viu al bosc Tyto, on sempre ha regnat la pau entre les òlibes. A partir d'ara, però, haurà d'emprendre un llarg i perillós viatge per buscar el Gran Arbre Ga'Hoole. Quan el troba, ell i els seus companys hauran de sotmetre's a diferents proves i desafiaments inimaginables. Tot l'esforç, però, tindrà recompensa.

"Els pingüins del senyor Popper" (dissabte, a les 20.25)

El senyor Popper és un agent immobiliari que un dia rep un paquet amb un pingüí viu que li trastoca la vida completament. És l'últim souvenir que li envia el seu pare des dels llocs on va de viatge. Després, rep un altre paquet amb cinc pingüins més, que es veu obligat a quedar-se per no defraudar els seus fills, que se n'encapritxen. Conviure amb els pingüins i aconseguir la compra d'un edifici per a l'empresa on treballa no serà gens fàcil.

"Pinotxo i la seva amiga Coco" (diumenge, a les 15.25)

El vell fabricant de joguines Gepet fa un ninot amb un tros de fusta de pi que cobra vida sorprenentment. Li posa el nom de Pinotxo i comença a educar-lo, però el nen de fusta és capritxós i les seves trapelleries provoquen seriosos problemes al poble. Un dia, en Gepet s'enfada amb ell i en Pinotxo s'escapa de casa per començar un viatge amb la seva inseparable amiga Coco, un grill de la fusta. Coneixerà un titellaire que gairebé el tira al foc, l'enganyaran uns lladregots i acabarà convertit en burro i venut a un circ. A en Gepet, que ha sortit a buscar-lo, se l'empassa una balena, però el canvi d'actitud d'en Pinotxo, que s'adona que ha de ser bo, permet que es puguin retrobar i que es pugui complir el seu somni: convertir-se en un nen de carn i ossos.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3