L'"InfoK", Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Televisió

L'equip de l'informatiu "InfoK", del canal Super3, i la seva editora i presentadora habitual, Laia Servera, han estat distingits amb el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Televisió. El guardó reconeix, especialment, la tasca que l'"InfoK" va fer durant l'inici de la pandèmia del coronavirus.

Laia Servera i la resta de l'equip de l'"InfoK" rebran el 10 de desembre el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Televisió.

 

El jurat dels premis ha premiat l'informatiu del canal Super3 "per oferir als infants i als joves del nostre país un informatiu produït especialment per a ells, amb temes del seu interès i amb un llenguatge clar i entenedor". També ha destacat que "el seu valor social és incalculable, mereixent una menció especial la seva tasca des de l'inici de la pandèmia de la COVID-19, durant la qual ha facilitat que infants i joves puguin accedir a una informació clara i veraç, amb un gran èxit d'audiència".

 

L'objectiu dels Premis Nacionals de Cultura és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.

 

Aquest guardó atorgat a l'"InfoK" s'uneix a una llarga llista de premis que ha rebut el programa al llarg de la seva història, com, per exemple, el Premi Unicef per la defensa dels drets dels nens (2005), el Premi Ràdio Associació de Catalunya (2006), el Premi anual al periodisme social en televisió del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) de Barcelona (2016), el Premi de Curts Científics en el certamen "Ciencia en acción" (2016), el Premi Marta Mata 2017 de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, el Premi Zapping 2017 com a millor programa informatiu (i finalista en aquesta categoria en tres edicions) o la menció com a finalista al Japan Prize dins de la categoria de Primària de la Divisió Audiovisual. El Premi Nacional de Comunicació és l'últim reconeixement en una temporada en què l'"InfoK" també ha merescut el Premi Jaume d'Urgell de la ciutat de Balaguer, el dels editors de revistes i diaris digitals APPEC, una menció als premis CIRCOM de la televisió europea, o, com a part de la programació del Super3, el premi del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya.

 

super3.cat/infok

Anar al contingut