L'"InfoK" dedicat a la reobertura de les escoles, demà, a TV3

Aquest dissabte, a les 13.30, es podrà tornar a veure a TV3 l'edició que ahir dijous l'"InfoK", l'informatiu infantil del canal Super3, va dedicar a la reobertura de les escoles prevista per a l'1 de juny. Editat i presentat per Laia Servera, l'"InfoK" ha ofert des de l'inici del confinament tota la informació relacionada amb la pandèmia del coronavirus i ha estat el segon programa més vist digitalment a la CCMA els últims mesos.

L'"InfoK", l'informatiu per a nens i joves del canal Super3, va oferir ahir dijous una edició centrada en la reobertura de les escoles prevista per a dilluns que ve, 1 de juny. Demà dissabte, a partir de les 13.30, aquest programa es podrà tornar a veure a TV3.

Aquesta edició especial de 25 minuts planteja com serà el retorn a l'escola, qui hi podrà anar o quins serveis s'hi oferiran. Després d'un vídeo gràfic i explicatiu sobre com està prevista que sigui aquesta tornada a l'escola, l'"InfoK" dona veu a nens i nenes perquè siguin ells mateixos qui formulin les seves preguntes i traslladin tots els dubtes que puguin tenir al conseller d'Educació, Josep Bargalló.

Al llarg del programa, els nens i nenes expliquen què troben a faltar de l'escola, com s'imaginen que serà el curs vinent i quins missatges fan arribar als seus professors. Així mateix, també s'ofereix un recull de missatges que els professors envien als alumnes.

Des del tancament de les escoles i l'inici del confinament, l'informatiu "InfoK" ha explicat en diverses franges del canal Super3 tots els aspectes d'interès relacionats amb la pandèmia del coronavirus i les seves conseqüències. Els súpers i les seves famílies han fet confiança a aquest programa editat i presentat per Laia Servera i l'han situat com el més reproduït digitalment del canal Super3 i el segon del total de la CCMA, només al darrere de la sèrie "Les de l'hoquei".

super3.cat/infok

Anar al contingut