Long Li Xue amb Dani Jiménez a "Efecte wow".
Long Li Xue amb Dani Jiménez a "Efecte wow".
Dijous, a partir de les 18.00

L'influencer Long Li Xue i la química fora de control, a "Efecte wow"

Demà, a les 18.00, el Super3 estrena el novè capítol d'"Efecte wow", un programa d'experiments dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez. Aquesta setmana, després que l'equip del Dani guanyés la batalla contra el foc, convida l'influencer Long Li Xue a fer un experiment químic.

El resultat, a partir d'aquest dijous, en exclusiva a les plataformes digitals, al YouTube i a l'Instagram del Super3.

Un dels experiments més grans i espectaculars en el món de la química és la mítica pasta de dents per a elefants. Aconseguir-la en versió XXXL és un dels somnis de l'equip de l'"Efecte wow". Aquesta setmana, conviden el Long Li Xue, un crac de les xarxes, que esperen que els reveli tots els trucs per petar l'algoritme.

 

El programa

En cada capítol, l'equip de l'"Efecte wow" porta la ciència al límit i mostra reptes extrems d'una manera espectacular, amb la participació de cares conegudes, com el cantant Miki Núñez, el grup Els Catarres, el cuiner Marc Ribas, la banda Buhos, el professor de fitnes Cesc Escolà o l'influencer David its Me.

"Efecte wow", una producció de TV3 amb la col·laboració de CreaCiència i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat, és el primer projecte digital del Super3. El programa s'emet exclusivament a les plataformes digitals (web, app per a dispositius mòbils i televisió connectada), al YouTube i a l'Instagram del canal infantil, on cada dijous a les 18.00 se n'estrena un capítol. A més de l'emissió setmanal, es van publicant més continguts al voltant de l'experiment i la participació dels convidats, durant tota la setmana, com el "Test wow" i el "Challenge wow".

 

super3.cat/efectewow

youtube.com/super3

instagram.com/super3

 

#EfectewowSuper3

Anar al contingut