L'Industrias Santa Coloma juga la final four de la Copa del Rei de futbol sala, a Esport3

Aquest cap de setmana els colomencs tornaran a intentar aconseguir la primera Copa del Rei de la seva història, a l'Olivo Arena de Jaén

Tercera final four consecutiva per a l'Industrias Santa Coloma de la Copa del Rei. Serà la tercera la bona? Aquest cap de setmana els colomencs tornaran a intentar aconseguir el primer títol de la seva història. L'Olivo Arena de Jaén serà l'escenari de la competició. Els de Javi Rodríguez juguen la primera semifinal dissabte, a les 17.00 i es podrà seguir per Esport3. Jugaran contra el matagegants de la Copa, l'UMA Antequera de Segona Divisió, que ha estat capaç de tombar diversos equips de Primera. L'Industrias va quedar eliminat a semifinals en les dues últimes edicions a Màlaga, davant el Jaén als penals, i a Santa Coloma, davant l'Inter.  

Els catalans són favorits per passar a la gran final, que només han jugat una vegada, el 2015 a Águilas en què van perdre contra l'Inter per 3 a 0. Si aconsegueixen passar a la final es trobarien el guanyador de la segona semifinal entre l'amfitrió, el Jaén, i el Valdepeñas, un duel que els manxecs es van endur fa unes setmanes als quarts de la Copa d'Espanya en el mateix pavelló.  

La final es disputarà diumenge a les 21.00 i també en directe per Esport3. Els comentaris seran de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Jordi Garcia.  

Anar al contingut