L'il·lusionista Antonio Díaz viatja a Brussel·les i Amsterdam, a "Res és impossible"
L'il·lusionista Antonio Díaz viatja a Brussel·les i Amsterdam, a "Res és impossible"
DIUMENGE, A LES 19.50

L'il·lusionista Antonio Díaz viatja a Brussel·les i Amsterdam, a "Res és impossible"

Aquest diumenge, 26 de gener, a les 19.50, s'emetran dos capítols del programa de màgia "Res és impossible", d'Antonio Díaz, conegut com el Mago Pop. En aquests dos episodis, l'il·lusionista viatjarà fins a Brussel·les i Amsterdam.

En el capítol que TV3 ha recuperat per emetre aquest diumenge, a les 19.50, Antonio Díaz visita Brussel·les, acompanyat de les seves cartes i la seva extraordinària habilitat per fer-les aparèixer i desaparèixer, moure-les amunt i avall i desafiar, així, les lleis de la física. Des de la Grand Place o amb l'Atomium de fons, el Mago Pop captarà l'atenció dels vianants per fer-los viure una experiència de la màgia en viu davant mateix dels seus ulls. El reporter belga més famós de tots els temps, Tintín, també tindrà presència en aquest episodi. Entre un truc de màgia i l'altre, Antonio Díaz ens explicarà les particularitats d'una història d'amor de després de la II Guerra Mundial.

Tot seguit, es tornarà a emetre un altre episodi, en què Antonio Díaz viatjarà a Amsterdam, la capital dels Països Baixos, una ciutat amb 1.300 ponts i 60 canals, on la bici és referència per entendre un estil de vida. Els parcs, Van Gogh, l'aigua dels canals, les bicicletes i la seva gent són la inspiració per tornar a arrencar somriures nerviosos, crits de sorpresa i mirades de fascinació.

Res és impossible

Accions que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió provoquen les reaccions més sorprenents en les persones que les presencien. Antonio Díaz esperona la imaginació de l'espectador en la recerca dels límits del que és possible i del que no ho és. El seu magnetisme, sumat a la seva gran destresa i capacitat per il·lusionar, fan que es pugui arribar a pensar que res és impossible.

En cada una de les ciutats que visita, Antonio Díaz interactua tant amb desconeguts com amb celebritats nacionals i internacionals. A més, a cada episodi hi ha una història extraordinària i compta amb un truc final espectacular.

"Res és impossible" és una producció de TV3 en col·laboració amb Indiemagic.

tv3.cat/res-es-impossible/

Anar al contingut