Núria Feliu amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe".
Núria Feliu amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe".
Dijous, a les 23.45

Lildami i Núria Feliu pugen "Al cotxe" amb Eloi Vila

A partir d'aquesta setmana, el programa s'emetrà les nits dels dijous

Demà, dijous, 19 de novembre, a les 23.45, el raper Lildami i la cantant Núria Feliu pujaran "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. Fins a finals d'any, aquest serà el nou horari d'emissió del programa.

Després del programa "Persona infiltrada", TV3 emetrà el capítol 96 d'"Al cotxe", amb Eloi Vila. Aquesta setmana, els convidats seran el raper Lildami, un dels pocs que fa trap, rap i hip-hop en català, i la cantant Núria Feliu, que parla de com encara la vida un cop retirada dels escenaris.

 

Lildami: "Vaig començar a fer música com una via d'escapament, d'explicar les coses que parlant no explicaria"

Lildami ha aconseguit fer-se un nom fent rap, trap i hip-hop en català. Amb diversos premis a la butxaca i centenars de milers de seguidors a les xarxes, aquest jove músic de Terrassa assaboreix l'èxit mentre acaba d'enllestir el disc nou.

En el trajecte que fa amb Eloi Vila, Lildami, o Damià Rodríguez, li explica que les seves cançons parlen del que ha viscut. Mentre que el disc nou tracta sobre l'amor i el desamor, en l'anterior una greu malaltia del seu germà el va portar a reflexionar sobre la mort: "Em vaig adonar que has d'aprofitar el que tens, que res és massa important, que tot passarà i que res serveix de res."

Lildami també parla agraït del suport que sempre ha tingut dels seus pares, ja que va deixar una bona feina de dissenyador industrial a la Seat per dedicar-se plenament a la música.

 

Núria Feliu: "Jo no he cantat per cantar, he cantat per a la gent"

Amb 79 anys acabats de fer, la cantant Núria Feliu puja "Al cotxe" amb Eloi Vila per fer un volt per Barcelona. Una sortida després de gairebé un any tancada a casa, primer pel dolor crònic causat per un herpes i després per la pandèmia i el confinament.

Feliu va ser una de les primeres dones que als anys 60 conduïen. Primer un 600 i, després, un Mini: "Em deien de tot: 'A lavar platos!' Jo era feliç i autònoma." Una llibertat que la Núria explica que sempre ha marcat tot el que ha fet, tant a nivell professional com personal: "Estic satisfeta i a gust amb la meva carrera."

En aquest passeig amb l'Eloi, parla de com encara la vida un cop retirada dels escenaris, on va actuar durant més de 50 anys, del reconeixement de la professió, dels cops durs de la vida, com quan va morir el seu germà futbolista als 32 anys, de les amistats, dels fills que no ha tingut i del públic: "Estar amb la gent és el que més m'ha agradat." A punt de fer 80 anys, se sent plena i vital: "No he acabat, encara tinc coses per fer."

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut