Bricoheroes - Com reparar un lavabo
A partir de dilluns, a les 20.25

L'humor i el bricolatge d'en Peyu i Jair Domínguez a "Bricoheroes" arriba a TV3

A partir de dilluns, a les 20.25, arriba a TV3 "Bricoheroes", el programa on en Peyu i Jair Domínguez ensenyen bricolatge amb el seu estil peculiar i un humor trencador. La sèrie, que es va estrenar al canal de YouTube de TV3 i després Instagram TV i a TV3alacarta, es podrà veure ara a través de la TDT, de dilluns a divendres, abans de "TN vespre".

"Bricoheroes" és una paròdia dels clàssics programes de bricolatge en el qual es ridiculitza la pretesa perfecció que sempre han mostrat programes com "Bricomanía" o "Decogarden". Amb un humor sense complexos, en Peyu i en Jair ensenyen de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.

Els objectius principals del programa són l'entreteniment i la divulgació. D'una banda, el programa pretén divertir l'audiència amb una paròdia sobre el bricolatge i tot el que l'envolta: els seus tòpics o els clàssics nyaps que tothom ha acabat fent en un moment de creativitat o d'emergència. I de l'altra, tot i la clau evidentment humorística del programa, en cada episodi s'aportarà algun consell de bricolatge útil per a l'espectador, com,  per exemple, com penjar un quadre, com muntar una persiana o com canviar l'oli del cotxe, entre d'altres.

"Com penjar un quadre i com construir un gimnàs infantil", "Com canviar la corretja d'una persiana i com fer un hort urbà", "Com canviar l'oli d'un cotxe i com fer un ‘botellero'", "Com economitzar l'espai a la cuina i com instal·lar un commutador" i "Com construir un niu d'ocell i com instal·lar una pèrgola" seran els capítols, amb els seus valuosos consells, que en Peyu i en Jair donaran aquesta setmana. A més, també tindran altres dels continguts extres que només es van poder veure a través dels mitjans digitals i les xarxes de TV3.

També hi haurà personatges famosos que col·laboraran amb en Peyu i en Jair; alguns d'ells són David Fernàndez, Eloi Vila, Nandu Jubany, Arnau Tordera d'Obeses, Rafel Vives, Josep Montero d'Oques Grasses o Albert Pla, entre d'altres.

Els capítols

"Com penjar un quadre i com construir un gimnàs infantil"

En Jair i en Peyu ensenyen com es penja un quadre a la paret. Sí, el primer capítol de "BricoHeroes" no sembla un repte gaire apassionant, però no es pot començar per ensenyar a construir un coet nuclear, oi? A poc a poc i bona lletra és el lema dels nostres dos bricoHeroes, que penjar un quadre també té la seva cosa.

També ensenyaran a construir un gimnàs infantil, una cosa que val quatre duros, però que a la botiga us en clavarien 80 euros. Que ningú no s'espanti, un gim infantil és un mòbil de tota la vida, és a dir, un pal amb quatre joguets penjats, però ara se n'ha de dir gim infantil, que queda més ‘hipster'.

"Com canviar la corretja d'una persiana i com fer un hort urbà"

Us heu fixat mai en la tapa de la part de dalt de les finestres?, allà on va a parar la persiana quan està enrotllada. Quins misteris guarda aquella tapa? És només un niu de pols i merda?, o també s'hi pot posar el testament perdut de l'avi Florenci? Els "bricoHeroes" obriran la caixa de pandora de la merda, segurament el punt més brut d'una casa, per tal de canviar la corretja de la persiana.

Com que, ara sí, l'apocalipsi està més a prop que mai, els "bricoHeroes" ensenyaran a fer un hort urbà amb palets de fusta, per poder sobreviure a qualsevol catàstrofe nuclear. Capítol ideal per a totes aquelles persones que es pensen que les verdures es cultiven als supermercats.

"Com canviar l'oli d'un cotxe i com fer un ‘botellero'"

En aquest capítol, els "bricoHeroes" ataquen el poderós lobby dels tallers mecànics. Cal vestir-se amb roba vella i preparar-se per fotre un bon merder, perquè en aquest capítol ensenyaran a canviar l'oli del cotxe. Si penseu que les taques de l'oli de l'amanida costen de treure, ja veureu amb l'oli del motor! Pensant-ho millor… aneu demanant hora al vostre taller i oblideu-vos del tema.

Els "bricoHeroes" també ensenyaran a construir un ampoller per poder guardar el vi amb glamur i fer veure que sou uns autèntics enòlegs. Ho faran amb palets de fusta, que els agrada molt reciclar i, a més a més, desmuntar-los és un moment.

"Com economitzar l'espai a la cuina i com instal·lar un commutador"

Capítol imprescindible per als amants de l'ordre. Els "bricoHeroes" reordenen la cuina i n'aprofiten tot l'espai. Vosaltres encara no ho sabeu, però en una cuina, per petita que sigui, us hi cap un elefant! La Marie Kondo no els arriba ni a la sola de la sabata.

En Peyu i en Jair tocaran un dels grans misteris de l'univers: els interruptors commutats. Un capítol perillós, d'alt voltatge; entra en joc per primer cop l'amiga electricitat, capaç de carregar la bateria del mòbil o de deixar-te fregit si fots els dits allà on no toca.

"Com construir un niu d'ocell i com instal·lar una pèrgola"

Deixeu de provar de tapar els cirerers amb aquelles maleïdes xarxes verdes, els ocells entraran igual i s'acabaran fotent les cireres. És millor que els construïu un niu amb fusta perquè el jardí tingui una mica més de vida. ‘We love animals!'

Atenció!, capítol de gran dificultat! Muntar una pèrgola per al jardí no és cosa fàcil; és la creació amb més envergadura que hem fet fins ara. És veritat que ja s'han fet uns quants capítols i els "bricoHeroes" haurien de ser capaços de fer-ho, però entra en joc l'amic formigó.

En Peyu i Jair Domínguez

Després de fullejar el best-seller "Pon un destornillador en tu vida", el Peyu es va veure capacitat per instruir en l'art del bricolatge. Ara, amb l'ajuda del seu amic Jair, ha començat a fer tutorials de bricolatge per convertir-se en un autèntic "bricohero".

"Bricoheroes" és un programa de TV3 amb El Corral de l'Humor, dirigit per Pep Duran.

tv3.cat/bricoheroes

instagram.com/bricoheroesTV3

youtube.com/user/tv3

 

#BricoheroesTV3

Anar al contingut