L'hora del heavy arriba al 33

Després de l'èxit d''Arròs covat', l'il·lustrador Juanjo Sáez torna, el 4 de febrer, al 33, amb l'estrena de "Heavies tendres", inspirada en la seva pròpia adolescència al barri de la Sagrera.

El 33 estrena, el 4 de febrer, "Heavies tendres", la nova sèrie de l'il·lustrador català Juanjo Sáez, una ficció inspirada en la pròpia adolescència de l'artista, a partir de les seves vivències familiars al barri de la Sagrera, en una Barcelona preolímpica.

"Heavies tendres" tracta sobre el Juanjo i el Miquel, dos nois adolescents de la Barcelona de 1991 que trobaran en la seva amistat i en la música heavy un refugi del món gris en què viuen. El Juanjo és un noi asmàtic que ha viscut protegit per la seva família fins al punt d'ofegar-lo. El Miquel pertany a una família amb un pare absent. La seva mare intenta sortir-se'n ella sola, però no sempre ho aconsegueix.

"Heavies tendres" parla de les primeres emocions i d'aquell moment crucial a la vida on es passa de la infància a la maduresa. Una sèrie tendra i divertida que emociona i que farà reviure els moments de la pròpia adolescència.

Juanjo Sáez (Barcelona, 1972) va començar a dibuixar professionalment als anys noranta i des de llavors ha col·laborat en mitjans com "Rockdelux", "Ara", "El Mundo", "Qué Leer" o "El Periódico de Catalunya". També ha treballat en disseny i publicitat; ha creat la sèrie de televisió "Arròs covat" i ha editat un bon nombre de llibres com ara "Crisis de ansiedad", "Hit emocional", "Yo", "Buenos tiempos para la muerte", "Viviendo del cuento" o "El arte".

Tràiler de "Heavies tendres"

 

tv3.cat/heaviestendres

instagram.com/heaviestendres

facebook.com/heaviestendres