Diumenge, a les 23.30

L'hora de les respostes, a "Només una mirada"

Diumenge, a les 23.30, a TV3, els dos últims capítols de la minisèrie "Només una mirada", basada en la novel·la de l'escriptor de suspens Harlan Coben. Per a Eva Beaufils arriba el moment d'una cursa contrarellotge per salvar el seu marit.

Capítol 5

A poc a poc, l'Eva comença a veure-hi clar. Comprèn la connexió entre els joves de la foto i el seu marit. Els uneix una història comuna, i el misteriós grup sembla tocat per un destí funest. Però, per què ha encarregat el segrest en Leroux, acabat de sortir de la presó? Els fa anar ell tots els fils d'aquesta història?

Capítol 6

Finalment, ha arribat l'hora de les respostes per a l'Eva. Les peces del puzle comencen a encaixar les unes amb els altres i exposen tots els engranatges d'aquesta història. Secrets devastadors surten a la llum. Però en Bastien es debat entre la vida i la mort, i l'Eva es troba, més que mai, en perill. Comença aleshores una cursa contrarellotge per salvar el seu marit.

La sèrie

"Només una mirada" és l'adaptació de la novel·la del mateix nom de Harlan Coben. Aquest, a més de creador de la sèrie, és l'autor d'èxits editorials com "Última oportunidad" i "No se lo digas a nadie" (portada al cinema per Guillaume Canet), i n'ha venut més de 60 milions de còpies en 41 idiomes diferents.

La minisèrie de 6 capítols de 50 minuts es va emetre a la cadena francesa TF1 l'any 2017.  "Només una mirada" està protagonitzada per Virginie Ledoyen ("Adiós a la reina", "8 mujeres", "La playa"), en el paper d'Eva; Thierry Neuvic ("Más allà de la vida", "Sherlock Holmes: joc d'ombres", "No se lo digas a nadie") i Arthur Jugnot ("Monsieur Batignole") sota la direcció de Ludovic Colbeau-Justin.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut