La Joana, l'Helena i els nens, en un moment difícil.
La Joana, l'Helena i els nens, en un moment difícil.
Demà, 18 de maig, a les 15.50.

L'Helena parla amb la Joana, a "Com si fos ahir"

Demà, 18 de maig, a les 15.50, TV3 emetrà un nou capítol, el 159, de "Com si fos ahir", la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula. Aquest divendres l'Helena decideix que parlarà amb la Joana... i així ho fa.

La Joana va a recollir els nens com fa sempre, i es troba amb en Marcos i la Roser, que han estat avisats per l'Helena. Hi ha una mica d'estira-i-arronsa i els nens se'n van amb l'àvia. L'Helena decideix que l'endemà anirà a recollir els nens i que parlarà amb la Joana.

En Manel es compromet a acompanyar l'Ari a tots els concerts per protegir-la, però la Gemma li fa xantatge emocional i ja falla a la primera oportunitat. L'Ari no aconsegueix acabar l'actuació per culpa dels missatges que l'assetjador li envia des de la mateixa sala.

La Gemma rep avui una proposta d'en Miquel per treballar com a free-lance per a la consultoria.

Tothom fa mala cara a en Quim després que s'ha sabut que va mentir. Només la Paula li fa costat. Com si el destí se'n volgués venjar, la Cati li truca per dir-li que en Marc està malalt amb febre. Se'n va a veure el seu fill, que només té la grip, però decideix que avui no va a netejar la platja.

 

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3

twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3
Anar al contingut