Dissabte i diumenge

L'Extreme Barcelona, amb les millors competicions internacionals de skate, BMX i roller freestyle, a Esport3

Aquest cap de setmana i coincidint amb les Festes de la Mercè, al Parc del Fòrum de Barcelona tindrà lloc l'Extreme Barcelona, amb les millors competicions internacionals de skate, BMX, roller freestyle i, a més, enguany amb la gran final del World Scooter Championship de la federació internacional World Skate, i es podrà seguir per Esport3

A més dels Scooter World Championships amb tres competicions oficials, Park Men, Park Women i Street Men, que arriben sota el segell de la Federació Internacional World Skate i la Federació Espanyola de Patinatge, i es converteixen en la primera pedra per a convertir l'scooter en esport olímpic, també es podrà seguir la competició de BMX Park amb categoria C1 i abanderada per la Unió Ciclista Internacional (UCI BMX Freestyle), i les competicions masculines i femenines de skateboarding amb alguns representants de primer nivell.

L'Action Space Mega Ramp World's Best Trick és una de les grans novetats. La primera megaramp a Barcelona des dels X Games de 2013 a la ciutat comtal.

Dissabte 25 a partir de les 16.55 es podran seguir per Esport3 les finals de Skate Street femenina i masculina i a les 19.25 la de Scooter Street masculina.

Diumenge 26 a les 12.50, serà el moment per seguir la final de scooter femenina Park. I a partir de les 14.40 les finals masculines de BMX i scooter en modalitat Big Air i Park.

Els comentaris seran d'Òscar Pérez-Dolz.

esport3.cat

Anar al contingut