Cristina Puig
Cristina Puig
Demà, a les 21.55

L'expresident de l'ANC Jordi Sànchez, l'expresident de la Generalitat Artur Mas i el cantant de Def Con Dos, César Strawberry, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig. S'entrevistarà en directe i a plató, aprofitant un permís, Jordi Sànchez, expresident de l'ANC. El programa també entrevistarà l'expresident de la Generalitat Artur Mas; a les 12 de la nit de dissabte s'acaba la inhabilitació que pesa sobre ell. Puig també conversarà amb el cantant de Def Con Dos, César Strawberry. I hi haurà l'actuació de Siderland.

En el "Preguntes freqüents" de demà s'entrevistarà Jordi Sànchez, expresident de l'ANC, condemnat pel Tribunal Suprem a nou anys de presó. És la primera vegada que un dels independentistes empresonats va a un plató de televisió a fer una entrevista en directe, aprofitant un permís.

A les 12 de la nit de dissabte, s'acaba la inhabilitació que pesa sobre l'expresident de la Generalitat Artur Mas. El programa li preguntarà si contempla tornar a la política institucional i si es vol tornar a presentar a les eleccions del Parlament de Catalunya.

Completarà el "FAQS" una conversa amb César Strawberry, cantant de Def Con Dos, que està pendent del recurs del Tribunal Constitucional, a una condemna d'un any de presó per apologia del terrorisme. Parlarà sobre si s'ha de penalitzar l'apologia del franquisme.

El programa comptarà també amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i l'actuació de Siderland.

A les cadires seuran els periodistes Xabier Lapitz, Susana Quadrado, Odei Antxustegi-Etxearte i Daniel Basteiro.

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut