Pau Guillamet amb els germans Salva i Christian Rey.
Pau Guillamet amb els germans Salva i Christian Rey.
DISSABTE I DIUMENGE, A LES 10.00

L'exposició de Tintín al CosmoCaixa i els Beatles a ritme d'ukelele, a "iCatKids"

Aquest dissabte, dia 27, i el diumenge 28, a les 10.00, "iCatKids", amb Pau Guillamet, emetrà dos programes especials des del museu de ciència a Barcelona, amb tots els detalls sobre l'exposició "Tintín a la Lluna" i amb les actuacions en directe dels grups The Pinker Tones i Strombers.

L'exposició "Tintín a la Lluna" del CosmoCaixa de Barcelona relata la missió que va fer possible l'arribada dels humans a la Lluna, l'històric projecte Apollo del 1969, ara fa 50 anys, i les seves aportacions científiques i tecnològiques. El programa "iCatKids", amb Pau Guillamet, parlarà demà, 27 d'abril, a partir de les 10.00, dels aspectes més curiosos de l'exposició amb Jordi Portabella, director de l'Àrea de Divulgació Científica del CosmoCaixa, i amb els alumnes de 2n de primària de l'Escola Els Horts de Sant Martí, a Barcelona.

A continuació, Salva Rey tindrà un convidat molt especial a "Ukeleaks", el seu germà Christian Rey, amb qui forma The Pinker Tones quan toquen en directe les cançons de Rolf i Flor i amb qui cantarà una versió a l'ukelele de la seva cançó preferida dels Beatles quan eren petits. 

 

Els Strombers presenten en exclusiva la versió acústica de "Cada cop que rius"
El diumenge 28, a les 10.00, el programa d'iCat estrenarà la nova cançó del grup d'animació infantil La Belluga, que compleix 10 anys bellugant per les places del país, i els Strombers, que també celebren 20 anys als escenaris, presentaran en exclusiva la primera versió acústica del seu nou tema, "Cada cop que rius".

El director del CosmoCaixa, Lluís Noguera, respondrà a totes les preguntes del curiós i afamat públic del programa. Mar Blanch conversarà amb els alumnes de 4t i de 6è de primària de les escoles Montcau-La Mola, de Matadepera, i Projecte, de Barcelona, que explicaran com viuen el final de curs i què significa acabar la primària.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

Anar al contingut