Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

L'exconsellera Clara Ponsatí, al "Preguntes freqüents" número 100

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb l'exconsellera Clara Ponsatí; l'exconseller d'Afers Exteriors Raül Romeva; el diputat de Compromís Joan Baldoví; l'assessor de Bernie Sanders, Bhaskar Sunkara; Tsunami Democràtic responent si es podrà jugar el Barça-Madrid; Mariona Castillo, Victòria Riba i el Cor Jove de l'Orfeó Català interpretant "Llum de la vida", del disc de La Marató, i l'actuació de Maruja Limón, entre altres.

"Preguntes freqüents" entrevistarà en directe l'exconsellera Clara Ponsatí per parlar de la demanda d'un segon referèndum d'independència a Escòcia, on està exiliada, ara que la confirmació del Brexit la podria convertir en eurodiputada.

El programa també ha anat a la presó de Lledoners a parlar amb l'exconseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, per conèixer com ha rebut la proposta de classificació penitenciària de segon grau. Completarà aquest bloc Diana Riba, eurodiputada d'ERC i parella de Romeva, a qui se li preguntarà per la investidura de Pedro Sánchez.

"¿Es podrà jugar el Barça-Madrid?" Tsunami Democràtic respondrà aquesta i d'altres preguntes al "FAQS". Sobre aquest partit i totes les implicacions que té se'n parlarà amb Josep Maria Minguella, un històric del barcelonisme, i amb Fonsi Loaiza, Màster en periodisme esportiu.

"Preguntes freqüents" també es preguntarà cap on van les negociacions per investir Pedro Sánchez i per conformar un bloc progressista al Congrés amb el diputat de Compromís Joan Baldoví.

Es conversarà amb Bhaskar Sunkara, assessor de Bernie Sanders, i autor del Manifest Socialista ara que l'"impeachment" promogut pels Demòcrates contra Donald Trump s'ha posat en marxa.

A més, el programa comptarà amb l'actuació especial de Mariona Castillo, Victòria Riba i el Cor Jove de l'Orfeó Català interpretant "Llum de la vida", una de les cançons del disc de La Marató que es fa aquest diumenge. I també amb l'actuació de Maruja Limón.

A les cadires seuran els periodistes Manel Manchón, Jonathan Martínez, Pilar Velasco i Núria Orriols.

I, a més, les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. I també torna al programa, que arriba a l'edició número 100, Maiol Roger.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut