
L'excandidat a la presidència del Barça Víctor Font i la cantant i actriu Elena Gadel, a "Revolució 4.0"
Dissabte, 16 de setembre, per l'app i el web de Catràdio, Xantal Llavina conversarà amb la cantant i actriu Elena Gadel, que repassarà els seus vint anys de trajectòria artística. I diumenge, 17 de setembre, a les 22.05, a l'antena de Catràdio, entrevista conjunta amb el cap d'Esports de l'emissora, Xavi Campos, a l'empresari i excandidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Víctor Font
El "Revolució 4.0" de dissabte comptarà amb la presència d'Elena Gadel, que en vint anys ha estat concursant d'OT, ha interpretat l'obra "Mar i Cel", ha gravat discos en solitari, ha estat jurat del programa "Eufòria" o ha fet un paper a la sèrie "Com si fos ahir". En farà balanç i també parlarà de la importància de saber gestionar bé les xarxes socials. En aquest sentit, explicarà per què va decidir gravar i penjar a les xarxes la cançó "Lobo", dedicada a una amiga que va patir maltractament i el videoclip de la qual va ser dirigit per l'actor Ivan Labanda.
L'edició de dissabte també abordarà, amb l'expert en lideratge i professor d'Esade Lluís Soldevila, el que ell anomena mètode Salta per aprendre a canviar professionalment quan no s'està a gust a la feina. I també parlarà del que en anglès se'n diu el món VUCA, és a dir, un món volàtil, incert, complex i ambigu, i com quines estratègies d'adaptació hi ha.
Selva Orejón, experta en reputació digital, en ciberseguretat i en peritatge judicial, es referirà als ciberdelictes més freqüents, com ara el segrest de dades, el hackeig dels dispositius mòbils per demanar un rescat o la suplantació d'identitat per cometre estafes o delictes. I Miquel Rey tancarà el programa parlant d'intel·ligència artificial i les seves múltiples aplicacions. Rey, pel qual la IA és una oportunitat i no pas una amenaça, parlarà del Congrés sobre IA i Big Data que es farà aviat a Barcelona. També analitzarà moltes de les aplicacions que té la IA, com la gestió de l'aigua o dels residus, o el seu ús en àmbits com el turisme o la sanitat.
I diumenge, Xantal Llavina i Xavi Campos parlaran amb Víctor Font de la seva trajectòria com a empresari vinculat a les tecnologies i els mitjans de comunicació i, sobretot, de com veu el Barça en aquest inici de temporada. Font suspèn la gestió econòmica del president Joan Laporta i també analitza com es podria monetitzar el fet que el Barça tingui 400 milions de seguidors arreu del món: proposa associar-se amb plataformes com Netflix per generar continguts.
També diumenge, l'economista Santiago Niño-Becerra farà la seva primera master class econòmica d'aquesta vuitena temporada del "Revolució 4.0". Pronostica com veu el final d'any i l'inici del 2024 a escala econòmica, tot analitzant qüestions d'actualitat com l'elevat preu mitjà que es paga per una habitació a les ciutats espanyoles.
Tomàs Roy, director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, estrenarà la secció "Ciber 4.0", en què parlarà de la importància d'apostar per la ciberseguretat, tant pel que fa a empreses com gent particular. Roy explicarà l'enorme quantitat d'atacs que es produeixen a la xarxa cada dia i què cal per fer lluitar-hi i, en la mesura del possible, evitar-los. I també introduirà un projecte que han posat en marxa des de l'Agència en col·laboració amb els anomenats hackers ètics. I Núria Aymerich tancarà el programa amb una radiografia del moment en què es troba la indústria a Catalunya, que està perdent pes en el PIB i que busca nous horitzons per créixer.