Demà, l'eufòria del "Polònia"
Demà, l'eufòria del "Polònia"
Demà, a les 22.05

L'eufòria del "Polònia"

Demà dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", torna després d'una setmana de vacances postrevetlla de Sant Joan, però sembla que l'equip no era conscient que encara queden uns programes per acabar la temporada.

Qui s'encarregarà de fer el programa? Pedro Sánchez (Pep Plaza), Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es convertiran en guionistes per un dia i es reuniran per preparar els guions de la setmana

Davant aquesta situació, la regidora del programa demanarà ajuda a Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) per escriure els guions i es trobarà la Pilarín Bayés (Agnès Busquets) maquillant els personatges.

Per aconseguir un gran final de festa, el programa ha contactat amb el talismà de l'audiència a Catalunya: Carles Porta (Fermí Fernández), però Lildami (Xavi Espinosa) apareixerà amb una proposta millor per fer un final de temporada apoteòsic: l'eufòria la porta ell. En Triquell, l'Edu, l'Escorpio i en Pedro visitaran els platós del "Polònia" per revolucionar-ho tot.

I ara que els Antònia Font han tornat, Sánchez (Pep Plaza), Feijóo (Queco Novell), el rei Joan Carles (Toni Albà), Paco Marhuenda (Toni Albà), Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas) i Franco (Manel Lucas) cantaran que Espanya és una democràcia plena i que hi ha molts motius per a l'"Alegria".

A Pedro Sánchez (Pep Plaza) li caurà la cara de vergonya, literalment, després dels fets de Melilla i també protagonitzarà, amb Yolanda Díaz (Alba Florejachs), la paròdia de l'anunci de la nova cervesa dels germans Roca. Ells, però, presentaran el seu nou govern "progrechachi".

Finalment, Inés Arrimadas (Lara Díaz) serà la protagonista del nou anunci de la DGT, després que Ciutadans hagi quedat fora de circulació en les últimes eleccions.

Dijous, qui necessiti dosi d'eufòria, no es pot perdre el "Polònia" a les 22.05 a TV3.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia
twitter.com/poloniatv3
youtube.com/polonia

Anar al contingut