L'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio abraça les petites coses de la vida amb la cançó "Tant de bo", de Suu", com a banda sonora

Avui s'ha estrenat la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, amb la cançó que serà la banda sonora de la programació estiuenca: "Tant de bo", de la cantautora barcelonina Suu.

El magazín de les tardes "Tot es mou", amb Helena Garcia Melero i Lluís Marquina, ha estrenat aquesta tarda la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, que inclou imatges que s'han enregistrat arreu del territori i té com a banda sonora una cançó de Suu que acompanya l'audiència a abraçar com mai les petites coses de la vida.

Del Penedès a l'Empordà, passant pel Bages, Osona, la Garrotxa i el Ripollès, poblacions com Rajadell, Camprodon, Espinelves, Santa Pau, Palamós, Vilafranca del Penedès i la Gola del Ter han estat escenari del rodatge de la campanya que comparteix "claim" amb la cançó: "Tant de bo".

D'aquesta manera, TV3 i Catalunya Ràdio volen celebrar l'arribada de l'estiu amb espectadors i oients, acompanyant-los durant les vacances i compartint petits grans moments que a poc a poc es van recuperant i omplen les nostres vides. Fer un castell de sorra, viatjar en una caravana, anar en bici, jugar a futbol, banyar-se a la piscina o llegir són algunes propostes que la campanya planteja que "Tant de bo" es puguin tornar a abraçar aquest estiu, tot escoltant la cançó de Suu que porta aquest títol.

TV3 i Catalunya Ràdio han triat la cantautora Suu seguint la línia de treballar amb cantants i grups emergents que destaquen dins l'escena musical catalana. Els últims anys, han protagonitzat la campanya d'estiu Lildami (2019), Koers (2018), Pau Guillamet "Guillamino" (2017), La Soul Machine (2016), Projecte Mut (2015), Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011).

Durant el programa "Tot es mou", en el qual ha participat el director de TV3, Vicent Sanchis, també s'ha fet un repàs dels programes que es podran veure aquest estiu a TV3. Després d'estrenar la sèrie "Drama", "Per què volen els avions?" i "Ciutadà novell", aviat començaran les emissions d'una nova temporada de "Res és impossible", amb el Mago Pop, més capítols de "Joc de cartes estiu" amb Marc Ribas, la segona temporada d'"Aire lliure", amb Judit Mascó, i també de "Coolhunters", amb Serapi Soler i Patrick Urbano, i més edicions de la versió televisiva del programa de Catalunya Ràdio "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, entre altres. De novetats, també destaquen les sèries "L'altra mirada", "El paradís de les senyores" i "Hudson i Rex".

 

tv3.cat  

catradio.cat

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut