La Paula amb la campiona de pàdel Ari Sánchez, al "Manduka".
La Paula amb la campiona de pàdel Ari Sánchez, al "Manduka".
Dissabte, a les 9.00

L'esportista Ari Sánchez prepara una milanesa número 1 al "Manduka", del canal Super3

Demà, dissabte, a partir de les 9.00, el canal Super3 emetrà el setè capítol de la tercera temporada del programa de cuina "Manduka", presentat per la jove xef Paula Alós. La convidada d'aquesta nova entrega serà la jugadora de pàdel Ari Sánchez, que ajudarà la Paula a fer una recepta argentina: "milanesa a caballo".

Per primera vegada, la Paula rep una esportista al "Manduka". I no s'hi ha posat per poc, ha convidat l'Ari Sánchez, la número 1 del món d'un dels seus esports preferits: el pàdel.

Com que a l'Argentina és on es va fer popular aquest esport, i quan l'Ari juga campionats sempre està envoltada de jugadores argentines i argentins, la Paula ha pensat a ensenyar-li a preparar una "milanesa a caballo". Aquesta recepta és una de les més conegudes de l'Argentina, i de ben segur que serà un dels plats preferits dels mandúkers, ja que es tracta de carn arrebossada amb un ou ferrat a sobre.

 

La tercera temporada de "Manduka"

Després de l'èxit d'audiència a la televisió i a les plataformes digitals del Super3 aconseguit en les dues primeres temporades, el programa de cuina "Manduka" ha tornat al canal infantil amb l'estrena de la tercera entrega. Paula Alós presenta vuit capítols nous d'aquest espai, que té molt bona acollida entre el públic infantil i juvenil: el dia de l'emissió és el més vist del canal i els vídeos que publica exclusivament al web són els més vistos a les plataformes del Super3.

"Manduka" torna amb els secrets del seu èxit: la Paula, amb les seves peculiars i sorprenents converses amb els convidats, mentre cuinen unes receptes divertides i equilibrades, accessibles per als més petits. El programa manté l'aposta per dietes saludables i atractives per als mandúkers, amb un gran fons didàctic i divulgatiu de les receptes dissenyades per la prestigiosa Fundació Alícia.

Un cop més, els convidats són cares conegudes de tots els sectors, reconeguts pels més petits i els joves de la casa. Aquesta temporada, els comunicadors Peyu i Jair Domínguez s'han convertit en herois del sushi, les germanes Nebula han fet una xocolatada tropical, la cantant Anaju ha preparat unes "pakores" superfàcils, el cantant dels Buhos, Guillem Solé, ha fet un entrepà mediterrani, la comunicadora Elisenda Carod ha superat un "fish&chips challenge" i les artistes basques Twin Melody han preparat un bon pollastre. En el pròxim programa, el convidat serà l'influencer Guillem Viladoms, que farà una sopa cruixent.

A cada capítol, la Paula continua rebent "gadgets" de la seva amiga Pola, des del Japó, que manté el repte de sorprendre la jove xef i els seus convidats, que disposen d'un minut per esbrinar per què serveix aquell curiós estri de cuina. La Pola cada cop ho té més complicat, però segur que ho aconseguirà.

Una de les novetats de la temporada és que els convidats porten un regal dedicat, per sortejar entre els mandúkers a la web.

A més, el programa recupera la durada inicial de la primera entrega i fa 25 minuts, després d'haver emès uns capítols més curts a causa de la pandèmia. D'aquesta manera, es poden fer receptes més elaborades, el ritme a la cuina serà més fluid i relaxat, i encara hi haurà més moments de diversió.

A partir de la idea original i amb la direcció d'Òscar Nogueira, "Manduka" és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa l'ha creat Marc Parrot i la canta la Paula.

 

super3.cat/manduka

#MandukaSuper3

 

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut