Tortell Poltrona, a l'espectacle "A tocar".
Tortell Poltrona, a l'espectacle "A tocar".
Dissabte, a les 00.10

L'espectacle inaugural del Festival Grec, "A tocar!", de la companyia Baró d'Evel, al 33

Demà dissabte, 18 de juliol, a partir de la mitjanit, el 33 emetrà l'espectacle "A tocar!", amb què la companyia Baró d'Evel ha inaugurat aquesta edició del Festival Grec de Barcelona.

El muntatge, que va aixecar el teló del Grec el dia 30 de juny, es va dedicar al personal sanitari i de serveis essencials que lluita a primera línia contra la pandèmia del coronavirus. Precisament, aquest personal va ser qui omplir les grades del Teatre Grec, adequades a les distàncies de seguretat exigides en aquest moment.

L'espectacle és una injecció d'energia per superar la crisi. A l'escenari, actua de mestre de cerimònies la companyia franco-catalana Baró d'Evel, que lideren Camille Decourtye i Blai Mateu. Per a aquesta ocasió, s'envolten d'artistes de disciplines tan diverses com les arts plàstiques, amb Frederic Amat, el clown, amb Tortell Poltrona, la música, amb Raül Refree i Maria Muñoz, o el teatre, amb Imma Colomer, entre d'altres. Tots ells són els elements d'un muntatge produït pel Festival Grec i pensat expressament per a aquesta edició amb l'objectiu de fer una gran celebració de vida.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut