El síndic de Barcelona proposa traslladar l'esdeveniment al Circuit de Catalunya (Europa Press / Miquel Rovira Paxau)

L'espectacle de la Fórmula 1, en obert i en català, a 3Cat

El proper dimecres 19 a partir de les 18.00 el so dels monoplaces de la Fórmula 1 faran vibrar el centre de Barcelona. I diumenge, 23 de juny, la F1 torna al Circuit de Barcelona-Catalunya. I tot això es podrà seguir a TV3 i la plataforma 3Cat

La festa de la F1 comença el dimecres 19 de juny. Promeses catalanes i pilots conduiran els seus monoplaces pel Passeig de Gràcia, en un circuit tancat que va des de la Plaça de Catalunya fins a la Casa Batlló. Els pilots aprofitaran aquesta recta de 500 metres per pujar al màxim les revolucions dels seus monoplaces i així acostar aquest so tan característic al bell mig de la capital catalana.

3Cat farà una cobertura molt propera d'aquest esdeveniment únic. Entrevistes amb els pilots, seguiment de tot el que passi a la zona de boxes i sense perdre de vista el Fan Village de la Fórmula 1 que s'ha instal·lat a la Plaça de Catalunya. 

Un equip format per Noel Rodríguez, la pilot Belén Garcia, Laia Ferrer, Òscar Pérez Dolz i Albert Fàbrega serà l'encarregat d'explicar tot el que passi.

A Catalunya Ràdio, Sònia Oleart i Damià Aguilar faran connexions amb el "Tot costa".

El Gran Premi de casa, en directe, a TV3 i la plataforma 3Cat

La Fórmula 1 torna al Circuit de Barcelona-Catalunya, i aquesta vegada tot el que passi al traçat de casa es podrà seguir en directe a TV3 i la plataforma 3Cat. 

Verstappen, Leclerc, Hamilton, Sainz... Les estrelles del paddock lluitaran per aconseguir la victòria en el Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya, en la desena cita de la temporada. 

El gran favorit serà una vegada més el líder del mundial, Max Verstappen, guanyador de l'última prova al Canadà, i que té un historial memorable a Montmeló. El neerlandès ha guanyat a les dues últimes visites al circuit, però la seva relació amb Barcelona-Catalunya va encara més enllà: aquí és on va estrenar el seu caseller de victòries a la Fórmula 1 el dia que s'estrenava al volant d'un Red Bull.

Divendres es podran seguir les dues tandes d'entrenaments lliures a Esport3, a les 13.30h i a les 17.00. Dissabte, per TV3 s'emetrà la qualificació a les 16.00 i diumenge, a partir de les 15.00, el plat fort del cap de setmana, en directe, per TV3, tot el que passi al Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Noel Rodríguez, Laia Ferrer, Jaume Alguersuari i Belén García seran els encarregats de la transmissió.

 

Anar al contingut