L'Espanya democràtica desapareix per art de màgia, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia", mostrarà com han viscut Oriol Junqueras (Ivan Labanda), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Jordi Turull (Alan Lillo) i Josep Rull (David Olivares) la recollida d'actes al Congrés i al Senat. Un cop acabada la sessió, però, el president Pedro Sánchez (Pep Plaza) es convertirà en la fada "Pedrina" i desfarà l'encanteri de l'Espanya democràtica

En una nova entrega de la seva particular sitcom familiar, els Marchena aprofiten els dos dies de descans del judici per anar de compres.

A més, aquesta setmana hi haurà ració doble de musicals. D'una banda, Esquerra celebra que està superant JuntsXCat a ritme de Video Killed the radio star. De l'altra, els candidats a l'alcaldia de Barcelona Ada Colau (Agnès Busquets) i Ernest Maragall (Queco Novell) protagonitzaran el videoclip La Bicicleta de Shakira i Carlos Vives pedalant per Barcelona per rascar fins a l'últim vot.

Mentrestant, milers de fans de Jocs de Trons decebuts pel final de la sèrie demanen que la tornin a gravar. Seguirà el seu exemple un grup d'independentistes per demanar que es refaci l'última temporada del procés.

Finalment, en Miquel (Marc Rodríguez) rebrà a casa la visita d'uns testimonis de Jehovà, però serà ell qui acabarà predicant-los la paraula del seu líder espiritual: Puigdemont.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut