L'espai de Catalunya Informació "Esfera pública" farà quatre debats electorals en desconnexió

A Girona, Lleida i Tarragona hi participaran els caps de llista de les forces parlamentàries en aquestes demarcacions, i a Barcelona hi prendran part els números dos dels partits en aquesta circumscripció.

Aquest dijous, 17 de novembre, a les set del vespre, l'espai mensual de Catalunya Informació Esfera pública emetrà debats en desconnexió amb els caps de llista de les forces amb representació parlamentària per les comarques de Girona, Lleida i Tarragona, i amb els números dos per Barcelona.

A Girona hi participaran els caps de llista del PSC, Àlex Sáez; de CiU, Jordi Xuclà; del PPC, Josep Enric Millo; d'ERC, Teresa Jordà, i d'ICV-EUiA, Marc Vidal. El programa, moderat per Albert Requena, parlarà de l'atur, de la necessitat de reactivar les petites i mitjanes empreses gironines i de l'efecte de la crisi en determinats municipis turístics. Els candidats discutiran sobre la cultura i la llengua a les escoles i també de com evitar la proliferació de grups xenòfobs com passa a Salt, Olot o Palafrugell.

Al debat de Lleida intervindran els candidats del PSC, Teresa Cunillera; de CiU, Conxita Tarruella; del PPC, José Ignacio Llorens; d'ERC, Xavier Castellana, i d'ICV-EUiA, Josep Maria Carles. L'espai el conduirà Roser Perera. Durant el primer dels quatre blocs, els caps de llista exposaran les seves propostes per intentar sortir de la crisi econòmica i combatre l'atur. Els altres tres apartats es basaran en la situació de l'agricultura, la sanitat i les infraestructures. En aquest últim bloc es parlarà de les retallades en les inversions en carreteres i autovies, l'aeroport d'Alguaire i la connexió de Lleida amb el corredor mediterrani.

El debat que es farà dijous a l'Esfera pública de Tarragona, l'últim de la campanya electoral en aquesta demarcació, reunirà els candidats del PSC, Francesc Vallès; de CiU, Jordi Jané; del PPC, Alejandro Fernández; d'ERC, Adam Tomàs, i d'ICV-EUiA, Alba Benedicto. Coia Ballesté moderarà el programa, que abordarà qüestions com el magatzem de residus nuclears, l'aeroport de Reus i el transvasament de l'Ebre.

A Barcelona hi participaran els números dos pel Congrés de PSC, Daniel Fernández; de CiU, Pere Macias; d'ERC, Joan Tardà, i d'ICV-EUiA, Laia Ortiz. Pel Partit Popular de Catalunya hi intervindrà el número quatre per Barcelona, Josep Lluís Ayllón. El debat el dirigirà Lluís Urpí i es distribuirà en tres blocs: les relacions Catalunya-Espanya, la situació de l'economia i un tercer apartat sobre les infraestructures i les polítiques socials.

Els quatre debats electorals d'Esfera pública a Catalunya Informació duraran una hora, entre les set i les vuit del vespre d'aquest dijous, dia 17.

catradio.cat/ci
Anar al contingut