Eloi Vila conversa amb Almudena Grandes, al programa "Al cotxe".
Eloi Vila conversa amb Almudena Grandes, al programa "Al cotxe".
Dimecres, a les 23.30

L'escriptora Almudena Grandes puja "Al cotxe"

Aquest dimecres, 11 de març, a les 23.30, l'escriptora Almudena Grandes pujarà "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. El programa, que incorpora la participació de ciutadans d'arreu de Catalunya, aquesta setmana visita el Vendrell.

TV3 emetrà demà el capítol 87 d'"Al cotxe", en què Eloi Vila conversarà amb l'escriptora Almudena Grandes, que acaba de publicar un llibre nou. A més, el programa comptarà amb la nova secció d'aquesta temporada, en què "Al cotxe" s'atura cada setmana en un lloc diferent de Catalunya. Demà obrirà les portes a tothom perquè hi pugi i faci el que vulgui al Vendrell.

Almudena Grandes: "Vaig començar a escriure contes quan tenia 8 anys, a casa dels avis. I, des de llavors, no he volgut fer mai cap altra cosa."

Almudena Grandes és una de les escriptores més consolidades i de major projecció internacional de la literatura espanyola contemporània. Acaba de publicar la novel·la "La madre de Frankenstein", el cinquè llibre de la seva col·lecció "Episodios de una guerra interminable". Ha rebut molts premis i reconeixements que destaquen la seva voluntat de crear una obra literària centrada en la dona i en la història recent.

Puja "Al cotxe" amb Eloi Vila i, en una conversa interessant, personal i amb molt sentit de l'humor, parla de l'ofici d'escriure, de la seva vocació, de com és compartir vida amb un poeta, dels amics de sempre, com Joaquin Sabina, de la maternitat i de les ganes inconfessables de ser àvia. Explica que li agrada més llegir que escriure, que pateix molt quan publica un llibre nou i que ha après a desvincular-se de les adaptacions cinematogràfiques de les seves obres.   

 

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

 

Anar al contingut