"Els matins"
"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

L'escriptor Joan Francesc Mira, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'escriptor Joan Francesc Mira, que acaba de publicar "Tots els camins".

Anàlisi de l'actualitat
Antonio Baños, Gemma Ubasart i Jordi Mercader comentaran i contextualitzaran les notícies del dia.

Coronavirus, certeses i falsedats
El responsable de la Direcció General de Professionals de la Salut explicarà l'última hora de l'evolució de l'epidèmia per coronavirus i com està afectant el col·lectiu de personal sanitari. També es mostrarà un recull de les mentides que corren per les xarxes sobre el coronavirus.

El virus remet a la Xina
El corresponsal de TV3 a Pequín, Francesc Canals, informarà de com estan disminuint els nous casos de l'epidèmia per coronavirus, després de les dràstiques mesures que s'han pres al país.

El futur dels extutelats
El programa connectarà amb la Universitat de Girona per parlar amb els nois extutelats que hi estan tancats des de fa una setmana per denunciar com queden de desprotegits quan fan 18 anys.

Treballar sense cobrar
Un fisioterapeuta, una periodista, un fotògraf i un músic posaran damunt la taula l'augment de les propostes per treballar gratis, amb exemples de com col·laborar en una cursa a canvi d'una samarreta o fer un concert a canvi d'un sopar.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut