Lídia Heredia
Lídia Heredia
DIVENDRES, A LES 8.30

Les vacunes per als menors de 12 anys, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", presentada i dirigida per Lídia Heredia. Pendents de l'aprovació de la vacuna per als infants de 5 a 12 anys per part de les agències de salut internacionals, el programa parlarà dels seus pros i contres amb els pediatres i investigadors Antonio Soriano, de l'Hospital Vall d'Hebron, i Quique Bassat, de l'Institut de Salut Global.

Certeses i falsedats del volcà

El programa connectarà amb La Palma per veure sobre el terreny els efectes de l'erupció del Cumbre Vieja. I repassarà què hi ha de cert i de fals en algunes de les coses que s'estan dient sobre l'erupció.

De festa major

Es conversarà amb els pregoners de tres de les festes majors que se celebren aquests dies: l'activista veïnal Custodia Moreno, a Barcelona; el cantant d'òpera Àngel Òdena, a Tarragona, i el pallasso i guionista Ferran Aixalà, a Lleida.

La taula d'"Els matins"

S'analitzarà l'actualitat del dia amb Esther Vera, Joäo França i Francesc-Marc Álvaro. Toni Martínez revisarà la setmana política sota el prisma de l'art. I Anna Guitart proposarà lectures lligades als titulars.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut