Les sèries d'animació "Jasmine i Jambo" i "Polinopolis", coproduïdes per TV3, premiades al Festival Ecran Jeunesse

El Festival Ecran Jeunesse, celebrat a Banhèras de Bigòrra, ha premiat les sèries d'animació "Jasmine i Jambo" i "Polinopolis", totes dues coproduïdes pel Departament d'Infantils de TV3 i que, aviat, es podran veure al canal Super3.

La segona edició del Festival Ecran Jeunesse ha tingut lloc a la localitat occitana de Banhèras de Bigòrra, al departament francès dels Alts Pirineus. Hi han participat pel·lícules i sèries d'animació a les diverses seccions del programa i ha reunit un públic de més de 4.000 nens i nenes.

Entre les produccions guardonades hi ha les sèries d'animació "Jasmin i Jambo", que s'ha fet amb el Gran Premi a la millor sèrie d'animació internacional, i "Polinopolis", que ha obtingut el Gran Premi a la millor sèrie d'animació espanyola. Totes dues sèries han estat coproduïdes pel Departament d'Infantils de TV3 i es podran veure més endavant al canal Super3.

 

"Jasmine i Jambo"

La sèrie consta de 52 capítols de set minuts de durada i s'adreça tant al públic més petit com als seus pares i mares, sobretot a través de la música. Està produïda per  Teidees, en coproducció amb Televisió de Catalunya i amb la participació d'IB3. "Jasmine i Jambo" està dirigida per Sílvia Cortés i compta amb la música original de Marc Parrot i amb les veus d'Anna Moliner i Tomeu Penya.

"Jasmine i Jambo" es presentarà oficialment a Barcelona el 18 de desembre, en un acte que comptarà amb la presència de Tomeu Penya, Anna Moliner i Marc Parrot, així com de representats d'IB3 i de Televisió de Catalunya. 

Sinopsi: "Jasmine i Jambo" és una sèrie musical que parla de música. Els protagonistes són dos amics, la Jasmine i el Jambo, bojos per la música que viuen en un lloc on tot és musical, Soundland. Tot el que fan o experimenten té relació amb la música. Els objectius de la sèrie són enllaçar la música amb la vida i les emocions i explicar conceptes musicals a través d'una aventura.

 

"Polinopolis"

És una sèrie adreçada al target infantil d'entre 6 i 9 anys, que consta de 52 episodis d'onze minuts de durada. Està dirigida per Martin Guido i Maria Antolini i produïda per Peter Keydel i Raúl Berninches per a Mago Production, en coproducció amb Televisió de Catalunya, TVE i Pakapaka, i amb el suport de l'ICEC, Generalitat de Catalunya. També hi participen les coproductores Apapacho Films, des de Mèxic, i Godo Studio, des de França.

"Polinopolis" es troba actualment en fase de producció i té prevista l'estrena durant l'any 2023.

Sinopsi:  Els protagonistes de la sèrie són la Yuca i el Milo, dos amics que viuen una vida normal, si no fos perquè la Yuca és un esperit del bosc i els seus companys de classe tampoc són humans. Viuen a Polinopolis, un poble on conviuen moltes espècies, la majoria màgiques. Cada aventura és l'experiència d'una "primera vegada" pròpia de la seva edat, que resoldran amb humor i idees estrambòtiques.

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut