Laura Rosel
Dimecres, a partir de les 8.45

Les reaccions a la sentència al Major Trapero, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà Pablo Simón, politòleg especialista en sistemes de partits i sistemes electorals, i Dani Martín, cantant que presenta el seu últim disc, "Lo que me dé la gana". A més, el programa estarà pendent de recollir totes les reaccions quan es faci pública la sentència al major Trapero.

A les 07.40, "VEUS de la COVID" parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Joan Caylà, epidemiòleg que va ser durant 23 anys cap del Servei d'Epidemiologia de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

A partir de les 08.45, ENTREVISTA a Pablo Simón, politòleg especialista en sistemes de partits i sistemes electorals que acaba de publicar el llibre "Corona. Política en tiempos de pandèmia".

A les 09.15, la TAULA D'ANÀLISI amb Carles Fernández, periodista; Laura Aznar, periodista a Crític; Gerard Guiu, periodista i advocat; Gemma Liñan, periodista d'El Nacional, i Quico Sallés, periodista d'El Món. En el moment que es faci pública la sentència del major Trapero, es parlarà amb Roser Perera, que segueix el tema des de Madrid i amb Maria Núria Revetlle, periodista de Catalunya Ràdio especialitzada en jutjats. Després el programa tindrà la reacció dels protagonistes, Cèsar Puig, exsecretari general d'Interior, i Pere Soler, exdirector de la policia. També dels advocats Olga Tubau, advocada del major Trapero i l'intendent Laplana; Fermí Morales, advocat de Cèsar Puig, i Xavier Melero, advocat de Joaquim Forn. També es trucarà al sindicat dels Mossos SAP-Fepol i al sindicat de Policia de Catalunya.

A partir de les 11.07, ENTREVISTA a Dani Martín, cantant que presenta el seu últim disc, "Lo que me dé la gana".

A les 11.35, DIVES, una combinació galàctica que fa entrar en un món molt especial i original amb Jaume Sisa, Marina Rosell i Pau Riba. L'espai inclou l'entrevista telefònica a Joan Miquel Oliver, músic que acaba de publicar nou disc, "Aventures de la nota La".

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee. Com a convidats, Dolo Beltrán i Flavio Rodríguez. Dolo Beltrán és cantant i actriu. Presentarà nou disc al novembre i a "L'apocalipsi" s'estrenarà una cançó. Ara mateix és també al teatre Lliure de Gràcia amb l'obra "Bonus Track", dirigida per Carol López. Flavio Rodríguez és productor musical i ha produït alguns dels temes del nou disc de Beltrán.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut