Albert Segura
Albert Segura

Les reaccions a la reunió bilateral, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, entrevistarà José Zaragoza, portaveu del PSC al Congrés, i Mireia Vehí, diputada de la CUP al Congrés, per saber les reaccions de la reunió bilateral.

A les 07.56, "Bon estiu a tothom menys a...", amb Elisenda Carod.

Després, a les 7.57, "La cançó de l'estiu de…" Mireia Oriol.

A partir de les 8.55, "Taula d'anàlisi", amb Erika Casajoana, consultora internacional en comunicació pública; Sergi Sol, periodista; Albert Calatrava, corresponsal a Madrid de TV3 i Catalunya Ràdio, i autor del llibre "L'armadura del rei".

A les 9.15, el programa farà una roda d'entrevistes per saber les reaccions de la reunió bilateral: José Zaragoza, portaveu del PSC al Congrés, Mireia Vehí, diputada de la CUP al Congrés.

A les 9.45, un any després de la sortida del rei emèrit d'Espanya, el programa entrevistarà Eider Hurtado, periodista i autora del llibre 'L'armadura del rei'; Gerardo Pisarello, diputat al Congrés d'En Comú Podem i autor del llibre "Dejar de ser súbditos. El fin de la restauración borbònica"; Aurora Garcia Mateache, excorresponsal a la Casa del Rei, i Ernesto Ekaizer, periodista.

A les 10.40, hi haurà una connexió amb els Jocs Olímpics, a l'hora que Simone Biles disputa la final en barra. Amb David Clupés i Maria Guixà, enviats especials als Jocs Olímpics de Tòquio.

A les 10.50, "Ho deixo tot", amb Dolors Boatella.

A les 11.05, a la secció "El lloc dels fets", amb Guillem Sánchez Marín, el programa traurà l'entrellat del cas Maristes.

I a les 11.45, l'actuació musical d'Elane.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut