Laura Rosel
Laura Rosel
Dissabte, a partir de les 21.55

Les qüestions prèvies del judici de l'1-O i el consell de ministres, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a partir de les 21.55, TV3 emetrà "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. Les vagues de fam, el judici de l'1-O, la via eslovena, l'amenaça del 155, la crisi als Mossos, el consell de ministres, els CDR... Què en sortirà, de tot això?

Durant el programa s'analitzarà el consell de ministres extraordinari que es farà a Barcelona el 21D i l'eventual reunió que hi pugui haver entre Quim Torra i Pedro Sánchez.

"Preguntes freqüents" també acollirà una conversa entre Jordi Graupera i Adrià Alsina sobre les primàries independentistes de Barcelona.

Laura Rosel entrevistarà Benet Salellas, autor de "Jo acuso. La defensa en judicis polítics", advocat d'Anna Gabriel i membre de l'equip de defensa de Jordi Cuixart. Dimarts comencen les qüestions prèvies del judici del procés.

També conversarà amb Chato Galante, pres polític del franquisme que va ser torturat per "Billy el Niño".

L'actuació musical serà de Clara Peya.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Ana Pardo de Vera, Manel Manchón, Odei A.-Etxearte i Javier Gallego. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", des d'Andalusia; "L'accent diacrític de Maiol Roger", i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut