Dimarts, a les 00.25

Les "premières" de "Mot de passe: Fajara" i "El sueño espacial", a "Curtcircuit Taller", al 33

Demà, dimarts, a les 00.25, "Curtcircuit Taller" presentarà dues "premières" a la televisió, "Mot de passe: Fajara", un documental de Patricia Sánchez i Séverine Sajous, i "El sueño espacial", una ficció d'Ignacio Malagón, una producció de l'EMAV de Barcelona.

"Curtcircuit Taller" és una finestra oberta per als joves talents de casa nostra amb produccions audiovisuals innovadores dels gèneres de ficció, efectes visuals, animació i documental.

"MOT DE PASSE: FAJARA"
Patricia Sánchez, Séverine Sajous
Documental – França / Catalunya – 18 minuts 

Fantasmes de camions travessen la pantalla – se'ls pot veure movent-se com rastres de llum per la vora superior. Imatges infraroges de la Jungle, prop de Calais. És aquí on els refugiats romanen amb l'esperança d'arribar algun dia al Regne Unit, a través de l'Eurotúnel. "Fajara" és una paraula àrab que vol dir explosió. Aquí, a la Jungle, és la paraula que es crida quan es travessa, es creua a l'altra banda, s'arriba. Les imatges esdevenen abstractes, les semàntiques es dissolen.

Una pel·lícula a la caça de la metafísica del significat (de les paraules). 

"EL SUEÑO ESPACIAL"
Ignacio Malagón, EMAV – Ficció – 10 minuts 

Un astronauta retirat convoca una famosa periodista per fer una confessió que pot fer trontollar el món de la ciència: té narcolèpsia. 

La ficció, l'animació, el documental i les noves arts i els efectes visuals, al 33.

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut