"Isaac"

Les pel·lícules "Isaac" i "Las niñas", participades per TV3, competeixen al Festival Internacional de Cinema de l'Índia

El llargmetratge dirigit per Ángeles Hernández i David Matamoros, "Isaac", i l'òpera prima de Pilar Palomero, "Las niñas, participades per TV3, han estat seleccionades per competir al Festival Internacional de Cinema de l'Índia, que se celebra a Goa del 16 al 24 de gener

La pel·lícula "Isaac", protagonitzada per Erika Bleda, Iván Sánchez, Pepe Ocio i María Ribera, competirà en el festival que comença aquest cap de setmana, amb les altres 50 seleccionades, juntament amb l'òpera prima de la directora Pilar Palomero, "Las niñas".

"Isaac" és la història de dos amics que es retroben casualment després de vint anys. El Nacho està casat amb la Marta i són un matrimoni burgès perfecte, amb una feina excel·lent i un bon estatus social. La seva il·lusió és quedar-se embarassats. Per contra, en Denis i la seva parella, la Carmen, viuen al dia mentre estalvien per poder obrir un restaurant. En Nacho els proposa ser el seu "ventre de lloguer" a canvi dels diners que necessiten. La proposta acaba trencant la suposada estabilitat.

La pel·lícula està produïda per la productora Mr Miyagi Films, amb la participació de TV3.

"Las niñas", rep molts guardons

"Las niñas" està protagonitzada per Andrea Fandos, la Celia, una nena d'11 anys que estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare. La Brisa, una nova companya acabada d'arribar de Barcelona, l'empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l'adolescència. En aquest viatge, a l'Espanya de l'Expo i dels Jocs Olímpics del 92, la Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

El llargmetratge és una producció d'Inicia Films i Bteam Prods. Compta amb la participació de Radiotelevisió Espanyola, Televisió de Catalunya, Televisió d'Aragó, Movistar Plus i té el suport de l'ICAA i de l'ICEC. També compta amb la participació del Programa Media i d'Ibermedia, el govern d'Aragó i l'Ajuntament de Saragossa.

La pel·lícula, dirigida per Pilar Palomero, ha rebut ja diversos guardons: la Bisnaga d'Or a la millor pel·lícula espanyola, al Festival de Cinema de Màlaga, on també va rebre la Bisnaga de Plata a la millor fotografia i el Premi Feroz Puerta Oscura 2020 al millor llargmetratge de secció oficial. A banda, ha guanyat el Premi del Jurat al 3è BRIFF (Brussels International Film Festival), el Premi Dunia Ayaso i el Premi al Millor Guió al CIBRA Festival de Toledo, entre d'altres.

tv3.cat

Anar al contingut