Les ovelles negres, a "Estàs igual!"

Demà, a les 23.05, TV3 emetrà un altre capítol del programa "Estàs igual!", presentat per l'actriu Cristina Brondo. És un espai de televisió original, emotiu i sorprenent en què els protagonistes tenen l'oportunitat de retrobar-se amb el seu passat i repetir una fotografia de grup d'anys enrere.

El 2001, un grup de joves es coneixen a l'internat PIVE de Tona. No són precisament bons estudiants i ningú del seu entorn sembla apostar pel seu futur. Ningú tret del seu tutor que, a còpia d'esforç i originalitat, aconseguirà que aquestes "ovelles negres" triomfin en el festival escolar d'aquell any. El número guanyador va ser una coreografia inspirada en la pel·lícula "Sister Act". Marc Carré, que té 36 anys i dirigeix una empresa pròpia, vol retrobar-se amb els seus amics i saber si al llarg de les seves vides han aconseguit treure's l'etiqueta d'"ovelles negres".

"Estàs igual!" és una producció de TV3, amb la col·laboració de LaviniaNext, basada en el format original creat per Cwmni Da Cyf i distribuït per Nordic World.

tv3.cat/estasigual

facebook.com/estasigualTV3

twitter.com/estasigualTV3

instagram.com/estasigualTV3

Anar al contingut