Dissabte i diumenge

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte, a les 17.45, a les 20.30 i a les 23.00, i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Aquest cap de setmana el programa estarà pendent de les millors jugades dels partits de la 6a jornada de la Lliga de Primera i de la 7a de la Lliga de Segona Divisió, amb especial atenció als equips catalans: Barça i Girona. L'Espanyol jugarà dilluns

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades dels partits de la 6a jornada de la Lliga de futbol. El Barça rebrà el Celta. Els de Xavi són a dos punts del líder, el Reial Madrid, i no volen deixar escapar cap punt i en principi aquest partit no hauria de ser complicat.

D'altra banda, el Girona rebrà el Mallorca a Montilivi. Els de Míchel són tercers en un inici brillant de la competició i no volen deixar escapar cap punt.

I pel que fa a Segona Divisió, dilluns l'Espanyol visitarà el Tenerife.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Gerard Autet, Marta Corredera, Gerard López i Joan Verdú, a la prèvia i al post del partit; i per Gerard Autet, Marta Corredera, Mireia Vera i Jofre Mateu, a la nit; i diumenge, seran Gerard Autet, Bojan Krkic, Jonatan Soriano i Joan Poquí.

#GolaGolTV3 

esport3.cat

Anar al contingut