Dissabte i diumenge

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte, a les 20.00 i a les 22.55, i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Aquest cap de setmana el programa estarà pendent de les millors jugades dels partits de la 5a jornada de la Lliga de Primera i de la 6a de la Lliga de Segona Divisió, amb especial atenció als equips catalans: Barça i Espanyol. El Girona jugarà dilluns

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades dels partits de la 5a jornada de la Lliga de futbol. Després d'una setmana de descans pels partits de les seleccions, el Barça rebrà el Betis a casa. Els de Xavi són a dos punts del líder, el Reial Madrid, i no volen deixar escapar cap punt.

I pel que fa a Segona Divisió, en aquesta 6a jornada, l'Espanyol rebrà l'Eldenc, a l'Stage Front Stadium. Els de Luís Garcia han començat la cursa cap a Primera amb peu ferm i buscaran una nova victòria a casa.

El Girona visitarà dilluns el camp del Granada. Els de Míchel són segons en un inici brillant de la competició.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Gerard Autet, Marta Corredera, Jofre Mateu i Gerard López; i diumenge, seran Gerard Autet, Bojan Krkic, Joan Verdú i Jonatan Soriano.

#GolaGolTV3 

esport3.cat

Anar al contingut