Les millors danses urbanes a l'Urbance 2021, per Esport3

Avui, dimarts 3, a les 22.00; dijous 5, a les 21.45, i divendres 6, a les 21.00, Esport3 oferirà el festival Urbance, amb les millors danses urbanes. Un show esportiu per a tota la família.

El festival Urbance, que l'any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, retorna amb tota la seva força el 2021. Organitzat per l'escola de dansa de Cornellà Star Dance Studio, aquesta vegada se n'ha dut a terme la setena edició al Parc Esportiu Llobregat.

800 ballarins i ballarines d'arreu del país han competit en les diferents categories. Des dels més petits, els Babys, de 3 a 8 anys, fins a la màxima categoria, els Professionals, passant per Infantils, Miniparelles, Parelles, Juniors, Juvenils, Premium –els més veterans-, Juvenils, Absoluts i Megacrew, que són els grups més nombrosos.

Esport3 oferirà, durant tots tres dies, cinc programes de ball de diferents categories repartides i un programa final amb els campions de totes les categories.

Tot un espectacle de danses urbanes que demostra que la pandèmia no ha estat capaç de tombar l'empenta i l'energia del món del ball i la dansa a Catalunya. Urbance emergeix, dos anys després, amb totes les ganes, i molta feina i entrenaments al darrere. Un xou esportiu per a tota la família.

Els comentaris aniran a càrrec d'Imma Pedemonte i, l'anàlisi tècnica, d'Elena Marín, ballarina i model.

esport3.cat

Anar al contingut