Dimarts, a partir de les 8.30

Les manifestacions per la llibertat de Pablo Hasél, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, parlarà de les manifestacions per la llibertat de Pablo Hasél, de qui hi ha i del pes que hi han tingut els incidents, amb tres periodistes que han cobert els fets: el fotògraf d'Associated Press Emilio Morenatti; la fotoperiodista "freelance" Sònia Calvó, que ho ha seguit per a Eldiario.es, i el reporter de TV3 Aitor Álvarez.

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Les incògnites del 23F

Quan fa quaranta anys de l'intent de cop d'estat, se li preguntarà al professor d'Història Contemporània Roberto Muñoz Bolaños, autor d'"El 23F y los otros golpes de Estado de la Transición", per les qüestions que encara no s'han aclarit, ni tan sols en les parts secretes del sumari, al qual ha tingut accés.

Fer volar coloms a Beirut

Es connectarà amb la corresponsal de TV3, Txell Feixas, perquè expliqui la gran afició a la cria de coloms que hi ha al Pròxim Orient, que converteix els terrats en un petit món a part.

"Adéu a les botigues"

El periodista Josep Rovira avançarà el "Sense ficció" dedicat a la crisi del petit comerç, agreujada ara per la pandèmia, que s'emetrà a la nit.

La taula d'Els matins"

A la taula del programa seuran Josep-Lluís Carod-Rovira i Montserrat Nebrera per comentar les notícies del dia. I Sergi Pàmies farà la seva particular selecció dels altres titulars.

 tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut