Quan ataquen els taurons_ Les illes malson
DIMECRES, A LES 23.20

Les illes malson, a "Quan ataquen els taurons"

Demà dimecres, a les 23.20, el 33 emet "Les illes malson", un nou capítol de "Quan ataquen els taurons", una sèrie documental produïda per National Geographic, que mostra escenes protagonitzades per una de les criatures més fascinants que habiten les profunditats del mar: el tauró.

Entre el 2010 i el 2015, a les paradisíaques illes de les Bahames, es va produir un augment del nombre habitual d'atacs de tauró. La virulència d'aquests atacs preocupa els experts, que s'afanyen a buscar-hi una explicació, ja que la zona depèn bàsicament del turisme.

Entre les possibles causes dels atacs hi ha la destrucció dels manglars, les pautes d'aparellament dels taurons i l'augment del pas de creuers. Però és una altra activitat humana, que s'ha posat de moda a la zona, la principal causant de l'onada d'atacs d'aquests temibles depredadors.

"Quan ataquen els taurons"

Durant els darrers cinquanta anys, el nombre d'atacs de tauró ha augmentat a les costes de tot el planeta. Molts d'aquests atacs i accidents tenen lloc en situacions i localitzacions sorprenents. A cada capítol de la sèrie, produïda per National Geographic, científics i experts investiguen els atacs protagonitzats per aquests animals en un lloc concret del planeta i intenten trobar-hi una explicació.

tv3.cat/33

Anar al contingut