"Les tres bessones", una sèrie infantil creada per Roser Capdevila

Les històries de "Les tres bessones" arriben als nens i nenes refugiats a Grècia i Síria

TV3 ha cedit els drets de 34 episodis en anglès de "Les tres bessones", la sèrie infantil creada per Roser Capdevila, a la Fundació Dolls4girls, que treballa per enviar joguines i material d'entreteniment als nens i nenes refugiats als camps i orfenats de Grècia i del sud de Síria.

L'objectiu de l'ONG Fundació Dolls4girls és ajudar els nens i les nenes a estimular la seva imaginació a traves del joc simbòlic. A més, també hi envien altres tipus de joguets i eines d'entreteniment per als infants que fugen de la guerra, dels desastres naturals o de l'exclusió social.

La responsable de Doll4girls, Pilar Olivares, va traslladar la proposta d'aconseguir els vídeos de "Les tres bessones" al Departament de Responsabilitat Social de la CCMA, que es va encarregar d'organitzar els tràmits necessaris amb el departament jurídic i el departament de vendes. La direcció de TV3 va autoritzar la cessió dels drets i, gràcies a aquest acord, els nens i les nenes del camps de refugiats de Grècia i del sud de Síria poden gaudir de les divertides històries de la sèrie.

"Les tres bessones", creada per Roser Capdevila i coproduïda per TV3 i Cromosoma, s'ha traduït a 35 llengües i s'ha pogut veure a 158 països.

Dolls4girls va néixer el 2016 arran de la situació desesperada de moltes famílies, nens i nenes que vivien als camps de refugiats de Grècia amb la finalitat de suscitar la seva imaginació i ajudar-los a recuperar la confiança, en col·laboració amb altres organitzacions que hi porten productes de primera necessitat.

super3.cat/les-tres-bessones

tv3.cat

Anar al contingut