DIJOUS, A LES 18.50

Les finals de la Supercopa catalana d'handbol, a Esport3

Demà, divendres, Esport3 emetrà les dues finals de la Supercopa catalana d'handbol. A les 18.50, serà el torn del derbi vallesà a la final femenina, entre el KH7 BM Granollers i el BM La Roca. A les 20.50, el canal esportiu emetrà la final masculina, que es disputarà a Igualada entre el FC Barcelona i el Fraikin Granollers.
Joan Ramon Vallvé
Joan Ramon Vallvé

Demà, a les 18.50, Esport3 emetrà la final de la Supercopa de Catalunya femenina d'handbol. Es tracta d'un derbi vallesà entre el KH7 BM Granollers –que va golejar el Sant Vicenç– i el BM La Roca, que va sorprendre l'Handbol Sant Quirze, que va ser el millor equip català de plata la temporada passada. Els comentaris dels partits seran de Joan Ramon Vallvé, i l'anàlisi tècnica serà de José Luis Villanueva.

Seguidament, a les 20.50, el canal emetrà en directe la final masculina entre el Fraikin Granollers i el FC Barcelona. L'equip de Xavi Pascual va derrotar a les semifinals l'Avannubo BM La Roca, de Primera Nacional, per 19-46. En l'altra semifinal, el Fraikin Granollers va derrotar per la mínima, 17-18, la UE Sarrià. Els comentaris dels partits seran de Joan Ramon Vallvé, i l'anàlisi tècnica serà de Toni García.

esport3.cat

 

Anar al contingut