Diumenge

Les finals de la quarta prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja, a Esport3

Aquest cap de setmana se celebrarà a les platges de Torredembarra la quarta prova del campionat de Catalunya de vòlei platja. Un cop celebrades les dues primeres a la Vall d'Hebron i la tercera a Vilanova i la Geltrú, dissabte 19 i diumenge 20 es farà la propera parada del campionat català, i les finals es podran seguir per Esport3

Esport3 retransmetrà diumenge les finals femenina i masculina del torneig. En la categoria femenina, la parella formada per la lituana Erika Kliokmanaite i l'estoniana Kadri Puri s'han endut dues de les tres finals disputades. La primera, celebrada a la Vall d'Hebron, i l'última, disputada a la platja d'Adarró, a Vilanova i la Geltrú. La gallega Núria Bouza i la sevillana Nazaret Florian van ser les vencedores de la segona prova que va tenir lloc a la Vall d'Hebron.

Pel que fa al quadre masculí, la parella de veneçolans formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández s'han mostrat invencibles fins ara. Han guanyat les tres primeres proves del Campionat de Catalunya.

Els comentaris seran d'Òscar Pérez-Dolz i l'anàlisi tècnica del Dani Antolin.

esport3.cat

Anar al contingut