Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Les ferides obertes del cas Altsasu, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimarts, 22 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Albert Segura, director del programa "Solidaris" de Catalunya Ràdio i codirector del documental "Altsasu: ferides obertes" que s'emetrà demà al programa "Sense ficció" de TV3, i Antton Ramírez de Alda, pare d'Adur Ramírez de Alda (condemnat a 13 anys de presó pel cas Altsasu), i Edurne Goikoetxea, mare d'Ainara Urkijo (condemnada a 2 anys de presó pel mateix cas i en llibertat).

Les entrevistes es faran en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de les entrevistes, la tertúlia amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Neus Tomàs, subdirectora d'Eldiario.es; José Antich, periodista i director d'El Nacional; Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València, i Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes.

A partir de les 10.00, "En primera persona del plural" es posarà en la pell de dues persones que van escollir la gestació subrogada per ser pares o mares: Gal·la Sánchez, mare de bessons per gestació subrogada, i Ramon Antonijoan, que amb el seu company han tingut dos fills per gestació subrogada amb la mateixa dona, Teresa, que també parlarà de la seva experiència.

A partir de les 11.00, "Amb xarxa o sense" amb Albert Cuesta, Genís Roca, Mariola Dinarés i Pol Gise. L'espai inclourà l'entrevista a Adrián Díaz, assessor del govern xinès, sobre l'actualitat tecnològica xinesa.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut