Montse Virgili dirigeix i presenta "les dones i els dies"
Montse Virgili dirigeix i presenta "les dones i els dies"

"Les dones i els dies" entrevista la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge

Aquest dissabte, 11 de febrer, a les 00.05, "Les dones i els dies", el programa que dirigeix i presenta Montse Virgili a Catalunya Ràdio, entrevistarà la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge

"Les dones i els dies" de dissabte conversarà amb la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, de diverses qüestions d'actualitat. Sobre la llei del "només sí és sí", la consellera considera que "era un deute que tenia l'estat espanyol". A més, diu que, quan els jutges rebaixen les penes als agressors, "el que fan és tornar a victimitzar les dones". 

Pel que fa a la violència masclista, Verge comenta que el que es pot fer a Catalunya és impartir cursos de formació als funcionaris dels jutjats, donar més ordres de protecció i millorar l'eina de valoració de risc policial "perquè no només es capti el risc de violència extrema, sinó també la violència de tipus psicològic o econòmic". 

Quant a la nova llei trans, la consellera considera que "els drets humans no es debaten". Sobre els pressupostos explica que el fet que existeixi la seva conselleria empeny la resta de departaments a dedicar més recursos a qüestions d'igualtat". 

"Les dones i els dies", realitzat i presentat per Montse Virgili, s'emet a Catalunya Ràdio la nit de dissabte a diumenge, de 00.05 a 01.00.  

Anar al contingut