Montse Virgili
Montse Virgili dirigeix i presenta "Les dones i els dies"

"Les dones i els dies" descobreix la vida de dones que van decidir fer d'espies

El programa, dirigit i presentat per Montse Virgili, obre els micròfons, aquest dissabte 23 a les 00.00, a historiadores, escriptores i familiars d'espies que donen fe que hi ha hagut moltes dones que s'han dedicat a l'espionatge al llarg de la història, i no només homes

La història -i el cinema, com a mirall- ens ha parlat sempre d'espies homes. Senyors solitaris capaços de guardar secrets, sense escrúpols, amb vides dobles i triples i amb un únic amor fidel, la pàtria. Tot una colla de característiques que no s'atribuïen a les dones. Doncs res més lluny de la realitat.

L'espionatge és un ofici de dones, i n'hi hagut moltes. Al programa d'aquesta setmana, Virgili entrevista escriptores, historiadores i familiars d'espies que en donen fe.

Com Laura Manzanera,  periodista especialitzada en temes històrics; Carme Calvet, ballarina jubilada; Esther Vendrell, historiadora; Àlex Asènsio, periodista i investigador; Núria Amat, doctora en Ciències i Tecnologies de la Documentació UAB, i Alejandra Suárez, escriptora.

catradio.cat/donesidies

twitter.com/donesidies

instagram.com/donesidies

Anar al contingut