"Emma", el primer capítol de "Les de l'hoquei"
Dilluns, a les 21.55

"Les de l'hoquei", les noies entren en joc

Dilluns, a les 21.55, TV3 estrena "Les de l'hoquei", una nova sèrie de Televisió de Catalunya produïda per Brutal Media, escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet, i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patrícia Font.

El mateix dia de l'estrena es trobarà disponible en diverses plataformes digitals, com iTunes o Spotify, un CD digital amb quatre versions de la cançó "Juntes", el tema principal de la banda sonora original de "Les de l'hoquei", que KYNE ha fet expressament per a la sèrie.

"Emma", el primer capítol

L'Emma (Dèlia Brufau), la Laila (Yasmina Drissi), la Raquel (Júlia Gibert), la Flor (Asia Ortega), la Lorena (Mireia Oriol) i la Berta (Natàlia Barrientos) lluiten perquè la secció femenina del Club Patí Minerva no desaparegui, davant l'ambició de l'Enric (Josep Linuesa), que només aposta pel masculí. En paral·lel, l'Anna (Iria del Rio) torna a casa per una lesió, cosa que no agrada gaire a l'Emma.

"Juntes", el tema principal de la banda sonora original de la sèrie

La cantant barcelonina KYNE ha posat veu i música a la careta de la nova sèrie de TV3, "Les de l'hoquei", amb "Juntes", el tema principal de la banda sonora original.

Aquesta cançó, en quatre versions diferents –versió careta, llarga instrumental, llarga cantada i llarga acústica-, estarà disponible, el mateix dia de l'estrena de la sèrie, en diverses plataformes digitals, entre les quals Spotify i iTunes.

La sèrie

"Les de l'hoquei" gira al voltant d'un equip d'hoquei patins femení. Set joves jugadores d'aquest esport i la seva nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del seu club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant dins de l'equip com a la seva vida.

El dia a dia al Club Patí Minerva no és fàcil, quan les noies es debaten amb els seus dilemes íntims, els problemes amb els estudis, les lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip, i amb un món d'adults que no sempre les comprèn. Una nova mirada generacional i femenina per entendre l'esport... i la vida.

L'hoquei és la seva passió, part de la seva vida. Formen una família, i saben que només unides podran aconseguir que el Minerva, el seu equip, sobrevisqui als que pensen que l'esport femení no és tan important.

La sèrie neix del treball de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. Marta Grau és la responsable dels guions, i Núria Parera, de coordinar les escaletes d'aquesta producció. La sèrie compta amb un repartiment que combina cares gairebé desconegudes pels espectadors de TV3 com Dàlia Brufau, Júlia Gibert, Natàlia Barrientos, Yasmina Drissi, Asia Ortega, Mireia Oriol, Clàudia Riera o Iría del Río, amb altres de ja conegudes com Juli Fàbregas, Àgata Roca, Marc Clotet, Nora Navas, Nil Cardoner, Josep Linuesa, Mireia Aixalà o Aida Oset, entre d'altres.

Així són les protagonistes de "Les de l'hoquei" (tràiler de la sèrie)

tv3.cat/lesdelhoquei

twitter.com/lesdelhoqueitv3

instagram.com/lesdelhoqueitv3

Anar al contingut